BasBQ
Beef en Steak

Easterwood spareribs

boyke ten broeke

Stoker
 
Berichten
257
Ik heb het vandaag gedaan en wat voel ik mij stom dat ik niet eerder dit heb geprobeerd.

Het recept dankzij frits en gisteren plus vandaag gemaakt. Ge-wel-dig

565d99c6-29fc-e641.jpg

In de rub gezet om 2 uur snachts na een feestje

565d99c6-2a32-6fd9.jpg

Een dag in de rub


565d99c6-2a47-202a.jpg

Op de bbq

565d99c6-2a5f-4749.jpg

Het eindresultaat en alles is op

 

Leo

Forum Meubilair
 
 
 
Berichten
11.363
ze zien er heerlijk uit.
Een kleine tip, ik zou de volgende keer het vuur aan een kant houden, heb je meer ruimte voor je vlees  ;)
 

noskos

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
 
 
Berichten
11.691
Mooie ribjes!! En +1 wat Leo zei ;)
 

Frits

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
18.872
Ziet er goed uit Boyke, had je ook rookhout gebruikt?

Je kan bij de Ikea een dekselhouder, voor weinig ;), kopen. Als je die in elkaar zet zonder de plastic onderdelen heb je een mooi ribrack en kan je nog meer ribs kwijt.
 

Gerard777

Gemarineerd
 
 
 
Berichten
2.031
mooie ribben! en goed te horen dat het goed uitgepakt is!
 

boyke ten broeke

Stoker
 
Berichten
257
@frits ja 2 handen hout in water laten weken voor een uurtje of 2 en dat op kolen gelegd. Je proeft een heeel klein beetje een rooksmaakje wat hierbij echt lekker is
 

Frits

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
18.872
Boyke, je kan zo mooi uitproberen wat voor rookhout je lekker vindt en hoeveel je moet gebruiken.
 

HHR

Pitmaster
 
 
 
Berichten
613
Ribbetjes zien er goed uit.
Krijg zo wel zin in ribbetjes. 8)
 
Bovenaan Onderaan