Sinds vandaag heb ik een DO.
Die zal ik voornamelijk in mijn medium ei gaan gebruiken, want op mijn dakterras doe ik liever geen open kolen
Nu heb ik er nog geen ervaring mee, dus vandaar mijn vraag welke temperaturen anderen aanhouden.
Bij sudderen van stooflappen denk ik bijvoorbeeld aan 110 graden en in een recept van BGE zelf houden ze voor Cock au Vin 150 aan (http://www.biggreenegg.eu/nl/inspiration/het-is-tijd-om-te-stoven/)
Graag wat suggesties over bij welk soort recept je welke temp gebruikt.
Linkjes naar recepten zijn ook welkom!
Vast dank
Die zal ik voornamelijk in mijn medium ei gaan gebruiken, want op mijn dakterras doe ik liever geen open kolen

Nu heb ik er nog geen ervaring mee, dus vandaar mijn vraag welke temperaturen anderen aanhouden.
Bij sudderen van stooflappen denk ik bijvoorbeeld aan 110 graden en in een recept van BGE zelf houden ze voor Cock au Vin 150 aan (http://www.biggreenegg.eu/nl/inspiration/het-is-tijd-om-te-stoven/)
Graag wat suggesties over bij welk soort recept je welke temp gebruikt.
Linkjes naar recepten zijn ook welkom!
Vast dank
