C
Cona
Gast
In navolging van de bacon Gamba's heb ik vandaag de Spiff burger gemaakt zodat ook mijn vriendin eens haar mening kan geven want ze houd niet van gamba's.
We hebben alles gemengd
Daarna de burgers gekneed en een uurtje in de koelkast gezet, ondertussen de Q klaar gemaakt en ze kunnen erop( ik heb ze in 2x gedaan)
Even wachten... wat langer dan normaal omdat er geen deksel op zit maar het was goed te doen! bijna klaar dus de kaas kan er op.
En het eind resultaat, helaas hadden we geen sla/komkommer meer maar zo waren ze ook lekker.
Nou wat is de conclusie voor mij en mijn vriendin? we vonden ze echt erg goed, ze was erg happy, dus als ze happy is ben ik het ook
Missie geslaagd en voor herhaling vatbaar, nu volgende week de kipfingers eens proberen denk ik.
En last but not least, dank aan Spiffs voor dit recept!
We hebben alles gemengd

Daarna de burgers gekneed en een uurtje in de koelkast gezet, ondertussen de Q klaar gemaakt en ze kunnen erop( ik heb ze in 2x gedaan)

Even wachten... wat langer dan normaal omdat er geen deksel op zit maar het was goed te doen! bijna klaar dus de kaas kan er op.

En het eind resultaat, helaas hadden we geen sla/komkommer meer maar zo waren ze ook lekker.

Nou wat is de conclusie voor mij en mijn vriendin? we vonden ze echt erg goed, ze was erg happy, dus als ze happy is ben ik het ook

Missie geslaagd en voor herhaling vatbaar, nu volgende week de kipfingers eens proberen denk ik.
En last but not least, dank aan Spiffs voor dit recept!