BasBQ
Beef en Steak

De R zit weer in de maand........winterkost!!

 
 
 
 

Bert

Gerijpt
Berichten
2.598
Het wordt al wat frisser dus we kunnen weer aan de stamppot :)
Voor vandaag hutspot met gerookte krabbetjes op het menu.
De dikke krabbetjes gisteren al lekker in peper en zout gezet. Om dat ik vlees en rook wil proeven bij mijn stamppot en niet allemaal verschillende kruiden. Maar dit is natuurlijk heel persoonlijk.
Ik gebruik dikke krabbetjes die in de handel en bij de slager krabbetjes met borstlap heten. En deze zijn zonder borstbeen.
Dit ter info voor degenen die ze ook een keer wil proberen.


Ze hebben eerst 3 uur op de bbq gelegen bij 90 tot 100 graden met ruim beukensnippers zodat ze lekker gerookt worden.
Daarna nog ongeveer een uur in de folie bij 125 graden.
Op het laatst een half uurtje weer zonder folie voor het korstje.




Het heeft ons prima gesmaakt ;)
 
Hey bert, fijn weer een berichtje van jouw kant en gelijk wel weer een heerlijke!! ;)
 
Super! Erg leuke variatie op de hutspot met worst! (net op) Ga ik zeker een keer doen.
 
Is het nog warm, Bert? Ik ben onderweg!
 
Lekker, zo te zien heb je jezlef beter gegeten  :D
 
Ja lekker Bert, nou zit alweer met honger achter de laptop, je wordt bedankt hoor! X(




;)
 
Oh Bert, wat ziet dat er heerlijk uit zeg!!
 
Nou dat is een super gerecht! Mooi dik ook.
 
die ga ik op zeker ook eens maken, hutspot en stamppotten ben ik gek op
 
Mooie krabbetjes of eigenlijk krabben. Moet ik ook maar eens aan zien te komen.
 
Ook al vind ik het jamner dat de zomer over is maakt dit een hoop goed :)
Ga ik misschien eens maken met -20
 
Zijn er al lekkere erwtensoep recepten?
Daar dacht ik aan, omdat ik sinds mei pas echt bbq. En een lekker rooksmaakje aan je soep zal  niet verkeerd zijn toch?
 
Hele mooie en lekkere combinatie.
 
Terug
Bovenaan Onderaan