BasBQ
Beef en Steak

De eerste low & slow van 2014.

 
 
 
 

Frits

Administrator
Forumleiding
Berichten
20.055
Gisteren de eerste keer in 2014 de WSM aangestoken. Pulled Pork.

are3age3.jpg


uqa8utat.jpg


reqyjuhy.jpg


qu6uhydy.jpg


Het was weer heerlijk, bedankt voor het kijken.

 
Lekker.
De eerste keer op 8 januari. Dan ben je wel een laatbloeier :)
 
PP altijd lekker, het zijn hongerkrijgende plaatjes Frits !
 
Lekkerrrr
 
Jij bent het nog niet verleerd Frits!! :D
 
BertM zei:
Waar is dat krokodillen klemmetje voor links op de eerste foto?

Bert daarmee zet ik de temperatuurmeter vast die de BBQ temperatuur meet.
 
Lekker hoor! Hoe zwaar waren ze?
 
Ze waren ongeveer 2,4 kilo het stuk.

Daar heb ik 3,7 kilo PP aan overgehouden.
 
Ziet er pico uit Frits!
 
Mooi 1e run voor 2014 Frits.
En ook een handig idee dat je de krokodillenklem van de pit probe aan de food probe steekt!
 
Lekk?h!!
Zeker niets meer over voor zondag :p
 
Terug
Bovenaan Onderaan