Beef en Steak

De barbecue is er bijna... wat nu???

D_Reamzzz

Tondelzoeker
Berichten
2
Hoi, binnenkort eindelijk weer spelen met vuur na jaren trouw met de gasbbq aan de slag geweest te zijn. Ouwe Henkie zal nog steeds dienstdoen tijdens de momenten dat het wat sneller moet, maar de nieuwe Weber Master Touch Premium zal vooral dienen voor het echte werk. Alleen, de ketel is er (zo goed als). Maar wat nu? Welke accessoires zijn een absolute must? Welke briketten/houtskool zijn aan te raden (en vooral, welke zijn zeker te mijden). Kerst (en mijn verjaardag) zijn in zicht, dus laat de ideetjes voor cadeaus maar komen.

Alvast bedankt
 
  • Leuk
Waarderingen: Noah
Er staan heel wat tips en trucs in diverse draadjes. Heb je de zoekfunctie al geprobeerd?
 
Vaak heb je alleen de essentiële attributen écht nodig. Er is veel te vinden in het konijnenholletje.
 
Toen ik voornamelijk op mijn weber kookte vond ik de gietijzeren inleg van het gbs systeem heel fijn om streepjes te maken.

Ook is een dutch oven of skillet een erg fijne toevoeging.

De skillet van het gbs systeem heeft 2 handvaten ipv een lange steel, die kun je overal op het rooster zetten en moet niet perse in het midden.
 
Terug
Bovenaan Onderaan