Ik moest toch zelf ook even gaan proeven hoe deze smaken, dus dacht een lekker sateetje te maken op mijn B-day.
Ik vrijdag naar de Sligro toe om alles in te kopen, moest nog het 1 en ander kopen. Gelijk maar even 3 kilo varkenshaas meegenomen.


Een kilootje gebruikt voor de late, de rest hup de vriezer in.
Even lekker de marinade maken en het vlees maar 24 uur laten intrekken

24 uur later de sateh op een stokje geprikt, zien er nu al lekker uit

Hellemaal vergeten een foto te maken op de Q, ik heb ze eerst indirect gedaan en dan als laatst even direct voor de marks.
Ik had alleen sateh op de Q en 2 hamburgers voor de kleine jongen. Dacht minder kolen te gebruiken, maar naar mijn idee wat te weinig, de Q schommelde tussen de 100 en 150 graden in.
Het resultaat van de Danbras was verrukkelijk denk dat dit mijn standaard sate wordt

Ook even de knoflookboter van Ewald gemaakt, ook dank voor het recept die viel ook goed in de smaak.

Het resultaat, een lekker bordje voor naast de soep

Bedankt voor het recept heren =D>
Ik vrijdag naar de Sligro toe om alles in te kopen, moest nog het 1 en ander kopen. Gelijk maar even 3 kilo varkenshaas meegenomen.


Een kilootje gebruikt voor de late, de rest hup de vriezer in.
Even lekker de marinade maken en het vlees maar 24 uur laten intrekken

24 uur later de sateh op een stokje geprikt, zien er nu al lekker uit

Hellemaal vergeten een foto te maken op de Q, ik heb ze eerst indirect gedaan en dan als laatst even direct voor de marks.
Ik had alleen sateh op de Q en 2 hamburgers voor de kleine jongen. Dacht minder kolen te gebruiken, maar naar mijn idee wat te weinig, de Q schommelde tussen de 100 en 150 graden in.
Het resultaat van de Danbras was verrukkelijk denk dat dit mijn standaard sate wordt


Ook even de knoflookboter van Ewald gemaakt, ook dank voor het recept die viel ook goed in de smaak.

Het resultaat, een lekker bordje voor naast de soep


Bedankt voor het recept heren =D>