BasBQ
Beef en Steak

Currywurst vraag

Als het maar smaakt, das het belangrijkste.
Je zit nu wel met het probleem dat je geregeld worstjes voor je vader gaat moeten maken :cool:

De structuur is inderdaad helemaal anders dan wat ik op de avondschool zie passeren (maw hier heb je nog structuur :) ).
Ook de kleur, het lijkt mij dat als je cuttert het vlees na het bakken lichter van kleur blijft dan als je het door de vleesmolen haalt.
ja helaas geen foto meer van het gemengde vlees...

maar die was wel identiek aan mijn eerste keer worst maken, alleen dan dubbel zoveel:
Zoiets is dus de worst in gegaan:
IMG_20200516_122000.jpg
 
Misschien morgen bij de lunch een currywurstje...
Ooohhh.

IMG_20201005_122610.jpg


IMG_20201005_122831.jpg

IMG_20201005_123052.jpg


Super lekkere saus, poeder ook, en die worstjes zeg.
Weer genieten hier hoor, wel hevig aan de witte peper, misschien volgende keer klein beetje minder.

Verder vind ik m niet echt heet-pittig maar gewoon lekker :D
 
Thath's how lunch should be. Every day.
Ziet er super uit zeg. Mooi worstje (y)
 
Ja, zo kan het wel weer! Zit hier gewoon te kwijlen bij de beelden.
 
Kap nou met die plaatjes man, dit is niet te doen!
 
Och man, ik gaat binnenkort weer eens de Turinger maken zie ik al weer. Maar dan idd wellicht met een twist en zeker met currysaus! Top inspiratie draadje! Bedankt! Moet nu eerst een liter speeksel weg slikken van de verhalen en plaatjes
 
Terug
Bovenaan Onderaan