- Berichten
- 105
Ik denk dat ik in mijn leven onderhand meer curryworst heb geproefd dan gezond voor me is van Kleve (ik woon in Veenendaal dus goed aan te rijden) tot het Zwarte woud, tot Berlijn, tot weet ik het. Ik zie dat je de saus van Sausguru gaat gebruiken. Daar twijfel ik nog over, om die te kopen via Vuur en Rook. Het is niet dat je even kan proeven. En het is ook geen kleine pot. Waarmee kan je die vergelijken qua smaak profiel? Beetje een zuurtje, of zoetig? Zoutig?
Mijn herinnering aan een curryworst (mijn persoonlijke favoriet) begint bij een kleine tent aan de Titisee. Vers gesneden en overgoten met een sausje en kruiden. Broodje erbij, en onder een parasolletje eten. En als je niet genoeg had, röstkartoffln met bratwurst en gekaramaliseerde uienringen eten tegenover de curryworst hehe
.
Mijn herinnering aan een curryworst (mijn persoonlijke favoriet) begint bij een kleine tent aan de Titisee. Vers gesneden en overgoten met een sausje en kruiden. Broodje erbij, en onder een parasolletje eten. En als je niet genoeg had, röstkartoffln met bratwurst en gekaramaliseerde uienringen eten tegenover de curryworst hehe
