- Berichten
- 12.056
Vandaag een uitprobeersessie gehad voor zowel een komend nieuw recept als de Weber SmokeFire.
Country style ribs zijn helemaal geen ribs. De versie die ik vandaag had komen uit de schouder. Dus ik heb procureur gebruikt.
Ik heb ze eerst een uurtje rook gegeven met de SmokeBoost stand op de SmokeFire. Je rookt dan voornamelijk, de temperatuur blijft laag, rond de 80°C.
Na de rook de temperatuur opgeschroefd om ze te garen. 2,5 uur later zagen ze er zo uit.
Tijd om in te pakken en om een pannetje Keri C’s Hog Apple Baked Beans erbij te zetten.
Na het inpakken.
En op een boterige aardappelpuree op mijn bordje
De SmokeFire heeft zich netjes gedragen en precies gedaan wat hij moest doen. De Country Style Ribs kunnen hier en daar nog wat beter. Maar ik ben dicht bij een definitieve versie. Coming soon to a YouTube Channel near you
Country style ribs zijn helemaal geen ribs. De versie die ik vandaag had komen uit de schouder. Dus ik heb procureur gebruikt.
Ik heb ze eerst een uurtje rook gegeven met de SmokeBoost stand op de SmokeFire. Je rookt dan voornamelijk, de temperatuur blijft laag, rond de 80°C.
Na de rook de temperatuur opgeschroefd om ze te garen. 2,5 uur later zagen ze er zo uit.
Tijd om in te pakken en om een pannetje Keri C’s Hog Apple Baked Beans erbij te zetten.
Na het inpakken.
En op een boterige aardappelpuree op mijn bordje

De SmokeFire heeft zich netjes gedragen en precies gedaan wat hij moest doen. De Country Style Ribs kunnen hier en daar nog wat beter. Maar ik ben dicht bij een definitieve versie. Coming soon to a YouTube Channel near you
