- Berichten
- 446
Bedankt Sander voor de inspiratie.
Stond al even op de lijst, vandaag eindelijk zover..
www.bbqgenootschap.nl
Shoppen naar de ingredienten. Na 10min speuren op de kaasafdeling naar Provolone het toch maar vragen. Denk dat ik even kaas-blind was, compleet overheen gekeken..
2 soorten, gewoon & picant, doet u maar picant!
Verder heb ik bavette gebruikt en verder niet meer dan broodjes (kon geen brioche puntjes vinden..), ui en paprika.
Drukke week op het werk, maar op tijd kunnen uitschakelen en de Q aan kunnen schakelen.
Lekker op temp laten komen.. ui en paprika aanzetten, beetje knof erbij.
Daarna de in stukjes gesneden bavette, niet meer en niet minder.. kaas erop en even laten smelten.
Broodjes even aanzetten, dat gaat hard na het vlees
Opmaken, biertje openen en aan tafel.
Dit is lekker! En simpel.. Gaat er zeker vaker komen hier!!
Stond al even op de lijst, vandaag eindelijk zover..
KAAS: Philly Cheese Steak Foodporn Factory Style!
Beste BBQ-Vrienden! Toen ik vanochtend uit mijn zolderraam keek zag ik dit: Dus gauw aankleden en vlot naar de groente kraam, Dirk en Appie voor de wekelijkse boodschappen, hoe vlotter die binnen zijn hoe eerder we lekker aan de hobby kunnen voor een mooie lunch in de tuin. Voordeel is ook...

Shoppen naar de ingredienten. Na 10min speuren op de kaasafdeling naar Provolone het toch maar vragen. Denk dat ik even kaas-blind was, compleet overheen gekeken..
2 soorten, gewoon & picant, doet u maar picant!
Verder heb ik bavette gebruikt en verder niet meer dan broodjes (kon geen brioche puntjes vinden..), ui en paprika.
Drukke week op het werk, maar op tijd kunnen uitschakelen en de Q aan kunnen schakelen.
Lekker op temp laten komen.. ui en paprika aanzetten, beetje knof erbij.
Daarna de in stukjes gesneden bavette, niet meer en niet minder.. kaas erop en even laten smelten.
Broodjes even aanzetten, dat gaat hard na het vlees

Opmaken, biertje openen en aan tafel.
Dit is lekker! En simpel.. Gaat er zeker vaker komen hier!!