- Berichten
- 209
Vanavond voor het eerst Chuck Eye Steak gemaakt.
Begonnen met indirecte bereiding op 150 graden, om hierbij het vlees te laten garen naar ongeveer 40 graden.
Hierna de barbecue klaargemaakt voor directe bereiding (+ 200 graden), waarna ik het vlees zo'n 2 minuten per kant heb gebakken.
Na 5 minuten rusten heb ik het geserveerd met groenten in Mediterraanse kruiden en pommes du chez.
Zeker voor herhaling vatbaar. Erg smaakvol stuk vlees
.
Bedankt voor het lezen!
Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
Begonnen met indirecte bereiding op 150 graden, om hierbij het vlees te laten garen naar ongeveer 40 graden.
Hierna de barbecue klaargemaakt voor directe bereiding (+ 200 graden), waarna ik het vlees zo'n 2 minuten per kant heb gebakken.
Na 5 minuten rusten heb ik het geserveerd met groenten in Mediterraanse kruiden en pommes du chez.
Zeker voor herhaling vatbaar. Erg smaakvol stuk vlees

Bedankt voor het lezen!



Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk