BasBQ
Beef en Steak

Chuck Eye Steak [emoji3052]

 
 

BasB

Kooltjesharker
Berichten
164
Vanavond voor het eerst Chuck Eye Steak gemaakt.
Begonnen met indirecte bereiding op 150 graden, om hierbij het vlees te laten garen naar ongeveer 40 graden.
Hierna de barbecue klaargemaakt voor directe bereiding (+ 200 graden), waarna ik het vlees zo'n 2 minuten per kant heb gebakken.

Na 5 minuten rusten heb ik het geserveerd met groenten in Mediterraanse kruiden en pommes du chez.
Zeker voor herhaling vatbaar. Erg smaakvol stuk vlees .

Bedankt voor het lezen!
dbed76efb2baac5b8b13cfb1903e5cab.jpg
837641f528f535f52d9b544626382842.jpg
b1e02daf4e79e40e71a11d86d7dafb36.jpg


Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
 
Ziet er goed uit. Heb al een tijdje geen steak meer gehad.
Misschien toch weer eens op t menu.

Verstuurd vanaf mijn SM-S911B met Tapatalk
 
  • Leuk
Waarderingen: BasB
Terug
Bovenaan Onderaan