- Berichten
- 4.056
Ik had deze nog op mijn lijstje staan, dus het moest er een keer van komen.
Ribs en alle benodigdheden bij elkaar gezet
Smoker op temperatuur gebracht, wel met diverse handicaps ivm wat sneeuw en windvlagen. ;D
Ondertussen de glaze gemaakt van Cherry Coke, Kersenjam, en een scheut Big Bob Gibson BBQ sauce
Na de eerste 3 uur in de folie gepakt met een scheut Cherry Coke en wat appel azijn.
Hierna de glaze gebruikt en na de laatste sessie kwamen ze zo op het bordje terecht:
Wat vonden we ervan, de glaze geeft een lekkere zoete smaak en is een keer wat anders dan een meer standaard rib (als die al bestaat ;D )
Edit, fotootje vergeten en toegevoegd
Groeten, Mike
Ribs en alle benodigdheden bij elkaar gezet


Smoker op temperatuur gebracht, wel met diverse handicaps ivm wat sneeuw en windvlagen. ;D

Ondertussen de glaze gemaakt van Cherry Coke, Kersenjam, en een scheut Big Bob Gibson BBQ sauce

Na de eerste 3 uur in de folie gepakt met een scheut Cherry Coke en wat appel azijn.
Hierna de glaze gebruikt en na de laatste sessie kwamen ze zo op het bordje terecht:


Wat vonden we ervan, de glaze geeft een lekkere zoete smaak en is een keer wat anders dan een meer standaard rib (als die al bestaat ;D )
Edit, fotootje vergeten en toegevoegd
Groeten, Mike