Gisteren met een maat eens Canadese kreeft op de Weber gegrild, leuk om eens te proberen en zeer smakelijk!
30 seconden gekookt, daarna in koud water laten afkoelen
Doormidden snijden en maag/darm kanaal eruit halen
BBQ opstoken, 3 minuten op de schaal en circa 3 minuten op de vleeskant. (scharen als laatste batch gebakken, leuk klusje om alles open te breken
)
Beetje grof zeezout en wat goede olijfolie erover, en eet smakelijk!
Met wat gegrilde/kort gerookte groente erbij, prima hoofdgerecht voor een tropische zaterdag.

30 seconden gekookt, daarna in koud water laten afkoelen

Doormidden snijden en maag/darm kanaal eruit halen


BBQ opstoken, 3 minuten op de schaal en circa 3 minuten op de vleeskant. (scharen als laatste batch gebakken, leuk klusje om alles open te breken


Beetje grof zeezout en wat goede olijfolie erover, en eet smakelijk!

Met wat gegrilde/kort gerookte groente erbij, prima hoofdgerecht voor een tropische zaterdag.