C?te de Boeuf
Een heerlijke C?te de Boeuf van zo'n ca 900 gram.
Ik moest hem wel delen hoor.
Beetje zout toegevoegd en meer niet.
De C?te de Boeuf heb ik bereid via de reverse sear methode.
De initi?le garing op zo'n 100 graden, met een beetje rookhout, tot een kerntemperatuur van 45 graden.
Achteraf misschien iets te ver.
Toen de C?te de Boeuf even lag bij te komen het ei de sporen gegeven en opgestookt naar zo'n 220 graden.
Nog even snel een lekkere sear erbij en smullen maar.
Wat lekker.....
Een heerlijke C?te de Boeuf van zo'n ca 900 gram.
Ik moest hem wel delen hoor.

Beetje zout toegevoegd en meer niet.
De C?te de Boeuf heb ik bereid via de reverse sear methode.
De initi?le garing op zo'n 100 graden, met een beetje rookhout, tot een kerntemperatuur van 45 graden.
Achteraf misschien iets te ver.
Toen de C?te de Boeuf even lag bij te komen het ei de sporen gegeven en opgestookt naar zo'n 220 graden.
Nog even snel een lekkere sear erbij en smullen maar.

Wat lekker.....
