- Berichten
- 4.941
Toen ik vanochtend wakker werd kreeg ik enorm zin om buikspek te gaan maken op de BBQ. Dus snel naar de slager gegaan. 3kg buikspek gehaald. Een stukje van 500gr met zwoerd.
Nu vraag ik me af wat het effect is als ik de stukken buik verder door gaar. Zeg maar tot 80 of 90gr i.p.v. 70gr kern. Zodat er meer vet uit smelt. En miss zachter word. De bedoeling is om de buikspek na het roken af te laten koelen en koud te eten.
Of miss als er andere tips of idee?n zijn.
Groeten Bram.
Nu vraag ik me af wat het effect is als ik de stukken buik verder door gaar. Zeg maar tot 80 of 90gr i.p.v. 70gr kern. Zodat er meer vet uit smelt. En miss zachter word. De bedoeling is om de buikspek na het roken af te laten koelen en koud te eten.
Of miss als er andere tips of idee?n zijn.
Groeten Bram.