- Berichten
- 142
Zo, te lang geleden dat ik iets gepost heb...
Nou een goed voornemen dan maar he!
31/12 1,5kg buikspek in de rub van #defikerin , nr3 een x.
In principe voor rundvlees maar dit x dus op een knorrie.
Vanmorgen de Schrobbeler geboosterd....
Prima combi!
Indirect op ca. 150 graden, 2x houtchunck hickory, lekbakje met water eronder en na 4 uurtjes kern 78 graden. Toen was mijn geduld op zeg maar...
Allemaal een mooi & "vrij" 2022 met veel bbq-fun gewenst!
Nou een goed voornemen dan maar he!
31/12 1,5kg buikspek in de rub van #defikerin , nr3 een x.
In principe voor rundvlees maar dit x dus op een knorrie.
Vanmorgen de Schrobbeler geboosterd....
Prima combi!
Indirect op ca. 150 graden, 2x houtchunck hickory, lekbakje met water eronder en na 4 uurtjes kern 78 graden. Toen was mijn geduld op zeg maar...
Allemaal een mooi & "vrij" 2022 met veel bbq-fun gewenst!