BasBQ
Beef en Steak

Buikspek met Schrobbeler-Booster

El Mariachi

Kooltjesharker
 
 
Berichten
133
Zo, te lang geleden dat ik iets gepost heb...
Nou een goed voornemen dan maar he!

31/12 1,5kg buikspek in de rub van #defikerin , nr3 een x.
In principe voor rundvlees maar dit x dus op een knorrie.
Vanmorgen de Schrobbeler geboosterd....
Prima combi!
Indirect op ca. 150 graden, 2x houtchunck hickory, lekbakje met water eronder en na 4 uurtjes kern 78 graden. Toen was mijn geduld op zeg maar...

Allemaal een mooi & "vrij" 2022 met veel bbq-fun gewenst!

20220101_100539.jpg


IMG-20220101-WA0004.jpg


IMG-20220101-WA0014.jpg


IMG-20220101-WA0016.jpg


IMG-20220101-WA0015.jpg
 

Sander72

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
6.209
Ziet er zalig uit man, en je BBQ staat er prachtig bij daar, mooi uitzicht!
 

Smokingwood

Pitmaster
 
 
 
Berichten
623
Dat ziet er uit als een lekker stuk buikspek! 😍
 

Wilco-G

Gemarineerd
 
Berichten
1.200
Leuk uitzicht en een fijn stuk spek, wat wil je nog meer ;)
 

@rno

BBQ Junkie
 
 
 
 
Berichten
6.270
Goed voornemen, ging het te koste van je geduld?😊

Geduld genoeg gehad, hoe smaakte het?
 

Cherrywood

Gemarineerd
 
 
 
Berichten
1.841
Mooi uitzicht ! Proef je de Schrobbelaar terug?

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 

El Mariachi

Kooltjesharker
 
 
Berichten
133
Goed voornemen, ging het te koste van je geduld?😊

Geduld genoeg gehad, hoe smaakte het?
Het was heeelijk, ik wilde een x minder pittig / kruidig en de Schrobbeler icm de rub van defikerin (koffie) een zoetig spekkie geworden.
De Schrobbeler proef je dus echt wel terug.
 

Smokie.

Pitmaster
 
Berichten
558
Buikspek wil ik ook nog eens maken op de WSM.
 

Bramster

Gemarineerd
 
 
Berichten
1.809
Ziet er zeer smakelijk uit en goed gerecht om het nieuwe jaar mee in te luiden!
 
Bovenaan Onderaan