Veel te lang geleden dat ik wat heb gepost, maar met een 2e kind van 6 weken, een nieuwbouwhuis in aanbouw en de huidige woning in de verkoop wou het er niet echt van komen
.
2 weken geleden meldde de Kamervoorzitter dat ze uit eten ging met een vriendin. Mooi, dat betekend dat er ribben gemaakt kunnen worden. Even een maatje geappt en bingo: gisteravond ribben
.
Dit keer bewust eens gekozen voor een andere cut. Wel weer op de gebruikelijke 3-2-1 achtige methode omdat we dat wel vaker doen hier in huis. Benieuwd naar het verschil…
Goed de slachtoffers:
Buikribben x3 elk van een goede 600 gram…
In de sparerib rub van Noskos de kamado op die inmiddels 100 graden was, samen met een blokje kers en een blokje appel…
Na 2,5 uur was ik tevreden en werden ze ingepakt met Talisker Whisky, appelsap en een beetje boter:
Na 1,5 uur klaar, even kort terug op de Q en daarna ingesmeerd met de favoriete bbq saus hierin huis van Blue’s Hog
En een half uurtje later konden we aanvallen…
Ik was dus benieuwd hoe deze ribben zouden zijn tegenover de normale dikbevleesde ribben die de slager hier altijd heeft. Ze hadden iets meer bite voor m’n gevoel, maar vond het vrij veel bot. Desalniettemin: ribben +1

2 weken geleden meldde de Kamervoorzitter dat ze uit eten ging met een vriendin. Mooi, dat betekend dat er ribben gemaakt kunnen worden. Even een maatje geappt en bingo: gisteravond ribben

Dit keer bewust eens gekozen voor een andere cut. Wel weer op de gebruikelijke 3-2-1 achtige methode omdat we dat wel vaker doen hier in huis. Benieuwd naar het verschil…
Goed de slachtoffers:
Buikribben x3 elk van een goede 600 gram…
In de sparerib rub van Noskos de kamado op die inmiddels 100 graden was, samen met een blokje kers en een blokje appel…
Na 2,5 uur was ik tevreden en werden ze ingepakt met Talisker Whisky, appelsap en een beetje boter:
Na 1,5 uur klaar, even kort terug op de Q en daarna ingesmeerd met de favoriete bbq saus hierin huis van Blue’s Hog

En een half uurtje later konden we aanvallen…
Ik was dus benieuwd hoe deze ribben zouden zijn tegenover de normale dikbevleesde ribben die de slager hier altijd heeft. Ze hadden iets meer bite voor m’n gevoel, maar vond het vrij veel bot. Desalniettemin: ribben +1
