- Berichten
- 867
Drie dagen achter elkaar de BBQ aan is toch wel mijn nieuwe record. Omdat de Sateh gisteren heerlijk was besloten om vandaag een andere klassieker uit de oude doos te maken. Maar dan wel op de Kamado en met alle tips en tricks van dit forum in de achterzak. Dus streven was om houtskool te gebruiken om op de roosteren en niet de kip in een stuk kool om te zetten. Is in verleden nog weleens gelukt 
Anyway de familie niet te heet en te kruidig, de kleinste met die lekkere rode saus en deze pitmaster graag op zijn amerikaans (alltime favourite uit ThankGodsItsFriday en Outback steakhouse in Florida). Had daar altijd nog kwartier last van de lippen na het eten van die dingen. Saus gekocht van BabyRay en bij proeven al flink pittig. Alles was uiteindelijk heerlijk gelukt, inderdaad 10 minuten burning lips maar genieten. Ook lekker voor een goede snack als er weer een voetbal finale is of zoiets. Salade erbij met sinaasappel en noten met als side tomaten/mozzarello. Hier de foto's

Anyway de familie niet te heet en te kruidig, de kleinste met die lekkere rode saus en deze pitmaster graag op zijn amerikaans (alltime favourite uit ThankGodsItsFriday en Outback steakhouse in Florida). Had daar altijd nog kwartier last van de lippen na het eten van die dingen. Saus gekocht van BabyRay en bij proeven al flink pittig. Alles was uiteindelijk heerlijk gelukt, inderdaad 10 minuten burning lips maar genieten. Ook lekker voor een goede snack als er weer een voetbal finale is of zoiets. Salade erbij met sinaasappel en noten met als side tomaten/mozzarello. Hier de foto's







