- Berichten
- 164
Vandaag een hernieuwde poging brisket. Zoals in een ander topic vermeld veel moeite mee gehad in het verleden. Daar kreeg ik de tip hot&fast te proberen, maar daar was ik nu niet genoeg op voorbereid.
Injectie gisteravond gemaakt: uien, knoflook en champignons aangebakken in boter, half uur laten braden, rozemarijn en bouillon erbij, af laten koelen. Vet er vanochtend af geschept en dat gaat straks in het folie met de rest van de injectie.
Hoe dan ook, here we go. Dit is tijdens het trimmen vanochtend:
Dit is na het injecteren en rubben:
Nu ligt hij erop, kreeg de temperatuur niet snel genoeg stabiel want er stond meer wind dan ik had verwacht.
Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6013 met Tapatalk
Injectie gisteravond gemaakt: uien, knoflook en champignons aangebakken in boter, half uur laten braden, rozemarijn en bouillon erbij, af laten koelen. Vet er vanochtend af geschept en dat gaat straks in het folie met de rest van de injectie.
Hoe dan ook, here we go. Dit is tijdens het trimmen vanochtend:

Dit is na het injecteren en rubben:

Nu ligt hij erop, kreeg de temperatuur niet snel genoeg stabiel want er stond meer wind dan ik had verwacht.

Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6013 met Tapatalk