- Berichten
- 949
Hoe weet je of je een bbqer bent? Een heuse pitmaster, en niet een goed-bedoelende welwillende achtertuin prutser/vleescremeerder?
Gisteravond downloadde ik de bbqpitboys openingstune als ringtone voor mijn wekker, ingesteld op 03:00. Om half vier schrok ik wakker, niet van mijn wekker, maar 'zomaar'. Wekker niet afgegaan. Pitmaster-instinct?
de brisket ligt er inmiddels op, bbq ingericht met de minion methode en wat appel en hickory hout toegevoegd. De brisket is gerubt met peper en zout en ik heb een plantenspuit met azijn/worchestersaus klaar staan.
(helaas is picasa definitief overleden en kan ik geen foto-links uit google photos goochelen, dus ik moet even een nieuwe host voor mijn plaatjes zoeken straks!)
edit: de rest van de plaatjes zet ik hier ook maar even neer
voor en na het inpakken
voorproeven
hier nog wat plaatjes van de leftovers (day after). je mist nu die mooie glans van het vet en de gelatine van gisteren toen het heet was, dus die moeten jullie er maar bij bedenken
zo een mooi stukkie vlees verdient een sjiek broodje van bakker Hessing uit den haag en wat drupjes domi no.4
Gisteravond downloadde ik de bbqpitboys openingstune als ringtone voor mijn wekker, ingesteld op 03:00. Om half vier schrok ik wakker, niet van mijn wekker, maar 'zomaar'. Wekker niet afgegaan. Pitmaster-instinct?

de brisket ligt er inmiddels op, bbq ingericht met de minion methode en wat appel en hickory hout toegevoegd. De brisket is gerubt met peper en zout en ik heb een plantenspuit met azijn/worchestersaus klaar staan.
(helaas is picasa definitief overleden en kan ik geen foto-links uit google photos goochelen, dus ik moet even een nieuwe host voor mijn plaatjes zoeken straks!)


edit: de rest van de plaatjes zet ik hier ook maar even neer
voor en na het inpakken



voorproeven

hier nog wat plaatjes van de leftovers (day after). je mist nu die mooie glans van het vet en de gelatine van gisteren toen het heet was, dus die moeten jullie er maar bij bedenken



zo een mooi stukkie vlees verdient een sjiek broodje van bakker Hessing uit den haag en wat drupjes domi no.4
