- Berichten
- 1.525
hoewel dit niet het originele stuk is voor de brisket, is het toch een borstlap en ga ik hem klaar maken volgens de methode van de brisket. 
de jury moet uiteindelijk maar bepalen of ik wel of geen koetje krijg
een mooi stuk borstvlees van 2.8 kg lekker injecteren met een mengsel van kippenbouillon, witte wijnazijn en iets gembersiroop

daarna inwrijven met smokey BBQ van de Lidl

en inpakken en wegwezen voor de nacht in de koeling

wordt vervolgd ergens morgenochtend rond een uur of 8....

de jury moet uiteindelijk maar bepalen of ik wel of geen koetje krijg

een mooi stuk borstvlees van 2.8 kg lekker injecteren met een mengsel van kippenbouillon, witte wijnazijn en iets gembersiroop

daarna inwrijven met smokey BBQ van de Lidl

en inpakken en wegwezen voor de nacht in de koeling

wordt vervolgd ergens morgenochtend rond een uur of 8....
