- Berichten
- 215
Hoi,
Morgen ga ik voor de eerste keer een brisket klaar maken op de Joe.
Een point laten komen van B&S die nu klaar ligt in de koelkast om getrimmed, ge?njecteerd en gerubbed te worden.
Strijdplan (ovb van wat het vlees van plan is) ziet er als volgt uit.
07.00 Joe aan
07.30 Brisket erop
13.00 inpakken ovb temperatuur en bark
16.00 rusten
17.30 Aan tafel
Vraagje, moet ik nog een lekbak met water toevoegen voor de sappigheid ?
Ik zal foto's toevoegen .
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Morgen ga ik voor de eerste keer een brisket klaar maken op de Joe.
Een point laten komen van B&S die nu klaar ligt in de koelkast om getrimmed, ge?njecteerd en gerubbed te worden.
Strijdplan (ovb van wat het vlees van plan is) ziet er als volgt uit.
07.00 Joe aan
07.30 Brisket erop
13.00 inpakken ovb temperatuur en bark
16.00 rusten
17.30 Aan tafel
Vraagje, moet ik nog een lekbak met water toevoegen voor de sappigheid ?
Ik zal foto's toevoegen .
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk