BasBQ
Beef en Steak

Boston Butt (Pulled pork) voor een stickertje

 
 
 

Tom Hendriks

Pitmaster
Berichten
688
Hallo BBQ fanaten,

Gisteren was het dan zover. PULLED PORK, wat was het lekker...
Afgelopen Donderdag 3 kg boston butt ge?njecteerd en in de rub gezet voor 1 nacht.
Vrijdag rond 09:30 op de BBQ. Temp op 120 gr en bij kern van 88 gr eraf en een uur laten rusten.
Zo lekker mals. De helft is nog over die we zondagavond gaan opeten... :-SS :-SS
Ik heb de wedstrijd PP van Noskos gebruikt. Heerlijk recept.
Ikzelf was erg tevreden over het resultaat en ik hoop dat jullie dat ook zijn als je onderstaande reportage ziet.

Ik hoop natuurlijk hiermee een stickertje te verdienen.

Zie hieronder de foto's:

28khr37.jpg


rc8p3s.jpg


2i7nsqo.jpg


ic36gy.jpg


xgim2s.jpg


jigvia.jpg


35m31j5.jpg


r8xm6u.jpg


mbidjn.jpg


345m1qf.jpg


ej8qr7.jpg


10ckkch.jpg


Bedankt voor het kijken!!



























 
Heerlijk, morgen ga ik dit ook (weer.. :blush:) proberen!
 
Heerlijk, gefeliciteerd met je knorretje!
 
Wow, wat een mooie bark! Gefeliciteerd met je sticker.
 
Bedankt allemaal voor jullie reacties... :D
 
Langemakki zei:
Heerlijk, morgen ga ik dit ook (weer.. :blush:) proberen!

Succes, moet goed komen.. Ik zie het resultaat wel op het forum.. :)
 
Lekker hoor, gefeliciteerd met je knorretje.
 
En weer een geslaagde sessie.
Gefeliciteerd met je Knorrie :)
 
Ziet er meer dan goed uit. Gefeliciteerd met je stickertje
 
Terug
Bovenaan Onderaan