- Berichten
- 948
Zo..... het is maar een foto maar ik ben er trots op.......

Ik zal jullie vertellen waarom...
Als eerste het was met recht de lekkerste pizza ooit..... (maar dat zit waarschijnlijk tussen de oren het was mijn 1e pizza van de bbq)
Ten tweede het was een hele strijd......
Het begin ging eigenlijk prima, Domi's recept gebruikt voor de bodem en de saus. De bollen een nacht in de koelkast gehad en vervolgens de eerste pizza maken.
Alles was netjes schoon en de pizza ging verdacht netjes de pizza steen op.
So far so good, ik dacht stiekem dat het allemaal wel mee viel al die moeilijke verhalen op het forum..... de 2e ga ik op de foto zetten dacht ik nog.....
Je wordt dan een beetje overmoedig en dan gaat het mis..... de 2e was een disaster, eerst kreeg ik hem al niet rond, toen bij het schuiven van de schep op de steen schoof de topping maar de bodem bleef netjes liggen. Uiteindelijk was het een slagveld op de pizza steen.
Deksel er op gedaan en toch maar afbakken (geen foto gemaakt..... stom......)
De smaak was prima maar het leek in geen 100 jaar op een pizza.
Alles netjes schoon gemaakt, beetje bloem (beetje bakpapier.. voelt als sjoemelen maar hielp wel) en de 3e!
Maar wat is het lekker, de bodem heerlijk krokant, de topping zoals je zelf lekker vindt en de kinderen dol enthousiast....
Voor iedereen....... een aanrader, maar neem je tijd en bewaar je geduld!


Ik zal jullie vertellen waarom...
Als eerste het was met recht de lekkerste pizza ooit..... (maar dat zit waarschijnlijk tussen de oren het was mijn 1e pizza van de bbq)
Ten tweede het was een hele strijd......
Het begin ging eigenlijk prima, Domi's recept gebruikt voor de bodem en de saus. De bollen een nacht in de koelkast gehad en vervolgens de eerste pizza maken.
Alles was netjes schoon en de pizza ging verdacht netjes de pizza steen op.
So far so good, ik dacht stiekem dat het allemaal wel mee viel al die moeilijke verhalen op het forum..... de 2e ga ik op de foto zetten dacht ik nog.....
Je wordt dan een beetje overmoedig en dan gaat het mis..... de 2e was een disaster, eerst kreeg ik hem al niet rond, toen bij het schuiven van de schep op de steen schoof de topping maar de bodem bleef netjes liggen. Uiteindelijk was het een slagveld op de pizza steen.
Deksel er op gedaan en toch maar afbakken (geen foto gemaakt..... stom......)
De smaak was prima maar het leek in geen 100 jaar op een pizza.
Alles netjes schoon gemaakt, beetje bloem (beetje bakpapier.. voelt als sjoemelen maar hielp wel) en de 3e!
Maar wat is het lekker, de bodem heerlijk krokant, de topping zoals je zelf lekker vindt en de kinderen dol enthousiast....
Voor iedereen....... een aanrader, maar neem je tijd en bewaar je geduld!

