- Berichten
- 1.398
Gisteren ribbetjes gedaan met de 2-1,5-1 methode
Rub:Bad Byron's butt rub
Vocht in de folie: 25cl appelsap + 25cl jack daniels
Glaze: 3/4 Blues Hog original + 1/4 Blues Hog Tennessee red
De rub er op
Na 2 uur
Na de folie: oei ze zijn al (te) gaar
Geglazed
Om nom nom
Ze waren te gaar (ik heb ze graag gaar, meer deze waren te ver: vielen ?cht van het bot) maar ik vond ze toch nog heel lekker. Er zat heel veel smaak in de rub en de glaze maar de ribben kwamen er nog net genoeg door.
Rub:Bad Byron's butt rub
Vocht in de folie: 25cl appelsap + 25cl jack daniels
Glaze: 3/4 Blues Hog original + 1/4 Blues Hog Tennessee red

De rub er op

Na 2 uur

Na de folie: oei ze zijn al (te) gaar


Geglazed

Om nom nom
Ze waren te gaar (ik heb ze graag gaar, meer deze waren te ver: vielen ?cht van het bot) maar ik vond ze toch nog heel lekker. Er zat heel veel smaak in de rub en de glaze maar de ribben kwamen er nog net genoeg door.