- Berichten
- 3.172
Hallo BBQ maatjes!
Al een tijdje loop ik met een recept in mijn hoofd, waarvan ik nu maar eens moet gaan zeggen, DOEN!!!! 8)
Het item van deze maand in de foto wedstrijd deed mij over de streep trekken.
Het item van Nosmo is nl,
Het ?BBQ seizoen? is weer begonnen, dus wordt je ineens weer doodgegooid met speciaal BBQ vlees en andere zooi die de normale mensen op de grill gooien in als het weer goed is. Nu zijn wij natuurlijk allemaal zo begonnen en hebben we waarschijnlijk ook best wel lekkere dingen gemaakt in de tijd voordat we het genootschap ontdekten.
Nu is de burger 1 van mijn favorieten, maar zo is Bacon!!
, nu de laatste; Blue Stilton Cheese.
Hier mijn recept;
Voor de burgers;
500 gram rundergehakt
Worcestershire sauce
knoflook poeder
mosterdzaad poeder
uien poeder
Last but not least; BACON!!!
:

Bak de bacon en snijd deze aan stukjes.
Meng het gehakt met de bacon.
Vervolgens maak je 2 grote burgers en 2 kleine.
Doe deze in de koelkast voor 1 nachtje.
En de rest vertel ik morgen.
Al een tijdje loop ik met een recept in mijn hoofd, waarvan ik nu maar eens moet gaan zeggen, DOEN!!!! 8)
Het item van deze maand in de foto wedstrijd deed mij over de streep trekken.
Het item van Nosmo is nl,
Het ?BBQ seizoen? is weer begonnen, dus wordt je ineens weer doodgegooid met speciaal BBQ vlees en andere zooi die de normale mensen op de grill gooien in als het weer goed is. Nu zijn wij natuurlijk allemaal zo begonnen en hebben we waarschijnlijk ook best wel lekkere dingen gemaakt in de tijd voordat we het genootschap ontdekten.
Nu is de burger 1 van mijn favorieten, maar zo is Bacon!!

Hier mijn recept;

Voor de burgers;
500 gram rundergehakt
Worcestershire sauce
knoflook poeder
mosterdzaad poeder
uien poeder
Last but not least; BACON!!!



Bak de bacon en snijd deze aan stukjes.

Meng het gehakt met de bacon.

Vervolgens maak je 2 grote burgers en 2 kleine.

Doe deze in de koelkast voor 1 nachtje.

En de rest vertel ik morgen.