Na een dag studeren waarbij de vrouw vrijwillig zich een hele dag over de kids ontfermde zodat ik kon studeren, moest ik het natuurlijk wel even goedmaken...
Neeeee... niet op die manier, dat komt straks..
Natuurlijk bedoel ik (ook uit eigen belang) de Q aanslingeren en een lekkere maaltijd bereiden.
Vandaag geen zin in veel voorbereiding maar wel zin in vlees, groente, maar ook vis. Om die reden heb ik een bloembom gemaakt en wil ik een stukje kabeljauw filet erbij stomen.
Voor de bloembom een bloemkool snel even laten koken en daarna laten schrikken in koudwater. Gehakt gekruid en vervolgens de blomkool uit het koude water gehaald en een beetje kerrie eroverheen gestrooid. Daarna de gehakt er tegenaan geplakt en omhult door een laagje ontbijtspek (ik had even geen bacon). Het "taartje" 1 uurtje op 180 graden. Hierna een stukje kabeljauwfilet in de folie gelegd met wat boter en pezo. Stukjes limoen, cherry tomaatjes een klein spaans pepertje en wat lente uitjes.
Die erbij en even proberen te timen dat ze tergelijk klaar zijn
.
Hier de fotos van de bereiding en het resultaat
Neeeee... niet op die manier, dat komt straks..
Natuurlijk bedoel ik (ook uit eigen belang) de Q aanslingeren en een lekkere maaltijd bereiden.
Vandaag geen zin in veel voorbereiding maar wel zin in vlees, groente, maar ook vis. Om die reden heb ik een bloembom gemaakt en wil ik een stukje kabeljauw filet erbij stomen.
Voor de bloembom een bloemkool snel even laten koken en daarna laten schrikken in koudwater. Gehakt gekruid en vervolgens de blomkool uit het koude water gehaald en een beetje kerrie eroverheen gestrooid. Daarna de gehakt er tegenaan geplakt en omhult door een laagje ontbijtspek (ik had even geen bacon). Het "taartje" 1 uurtje op 180 graden. Hierna een stukje kabeljauwfilet in de folie gelegd met wat boter en pezo. Stukjes limoen, cherry tomaatjes een klein spaans pepertje en wat lente uitjes.
Die erbij en even proberen te timen dat ze tergelijk klaar zijn

Hier de fotos van de bereiding en het resultaat





