- Berichten
- 519
Na wat idee?n van jullie, hierbij het volgende gerecht:
Marinade garnalen:
-Borges olijfolie met fried garlic
-Spaans pepertje
-Knoflook geperst
-Maldon zout en vers gemalen peper
Pasta:
Spaanse peper gebakken in olijfolie samen met een knoflook. Vervolgens met een glas witte wijn en tomatenpuree ingekookt. Ondertussen verse pasta gekookt. Vervolgens de pasta samen met de saus gemengd en daardoor heen rucola sla gemengd. Daarop wat verse parmigiano reggiano. Het was een heerlijk gerecht en wat smaakte die garnalen lekker!!
In de marinade:
Samen wachten tot het eitje warm is:
Mooi gezicht :-D:
Flames (net verkeerde moment foto genomen:
Wat marinade over de kolen voor de smoke:
En uiteindelijk op het bord:
Marinade garnalen:
-Borges olijfolie met fried garlic
-Spaans pepertje
-Knoflook geperst
-Maldon zout en vers gemalen peper
Pasta:
Spaanse peper gebakken in olijfolie samen met een knoflook. Vervolgens met een glas witte wijn en tomatenpuree ingekookt. Ondertussen verse pasta gekookt. Vervolgens de pasta samen met de saus gemengd en daardoor heen rucola sla gemengd. Daarop wat verse parmigiano reggiano. Het was een heerlijk gerecht en wat smaakte die garnalen lekker!!
In de marinade:

Samen wachten tot het eitje warm is:

Mooi gezicht :-D:

Flames (net verkeerde moment foto genomen:

Wat marinade over de kolen voor de smoke:

En uiteindelijk op het bord:
