- Berichten
- 218
Vandaag eens kijken of we 2 vliegen in 1 klap kunnen slaan.
Heb bij de sligro een flinke kip mee genomen op een paar ons na 2 kg. Normaal heb ik ze kleiner.
Ik heb hem gerubt en gemasseerd met kipkruiden.
In de kip ook kruiden gegooid en vers geperste knoflook. En dit een tijd inlaten trekken.
Ik heb een blikje gepakt en deze leeg gegooid en daar heb ik een door een vriend een zelfgebrouwen duivels bokbiertje in gegooid. Een heel pittig biertje met een pepersmaak.
Daar ik geen houder heb daar voor heb ik een sparerib houder gebruikt en met touw vast gebonden
Op 74 graden er af gehaald en even laten rusten
Daarna even uit elkaar geplukt en op gepeuzeld
Wat vonden we ervan. De smaak die deze zeer kruidige bokbier heeft vind ik niet echt terug in de kip. Wel was hij lekker sappig en redelijk smaak vol. We hebben er heerlijk van gegeten. Mooi rokerig en best te vreden.
Ik hoop een stempel waardig
Heb bij de sligro een flinke kip mee genomen op een paar ons na 2 kg. Normaal heb ik ze kleiner.

Ik heb hem gerubt en gemasseerd met kipkruiden.
In de kip ook kruiden gegooid en vers geperste knoflook. En dit een tijd inlaten trekken.

Ik heb een blikje gepakt en deze leeg gegooid en daar heb ik een door een vriend een zelfgebrouwen duivels bokbiertje in gegooid. Een heel pittig biertje met een pepersmaak.
Daar ik geen houder heb daar voor heb ik een sparerib houder gebruikt en met touw vast gebonden


Op 74 graden er af gehaald en even laten rusten


Daarna even uit elkaar geplukt en op gepeuzeld

Wat vonden we ervan. De smaak die deze zeer kruidige bokbier heeft vind ik niet echt terug in de kip. Wel was hij lekker sappig en redelijk smaak vol. We hebben er heerlijk van gegeten. Mooi rokerig en best te vreden.
Ik hoop een stempel waardig