- Berichten
- 36
Hoi allemaal,
vandaag stond er bier blik kip op t menu die ik als volgt heb klaargemaakt:
de kip eerst wassen met azijn en water.
vervolgens de rub:
bruine suiker
paprika poeder
zeezout
zwarte peper
kruidnagelpoeder
5 spice powder
knoflookpoeder
Ook onder het velletje smeren.
Hierna op de BBQ:
Na 3 kwartier de kip nogmaals zijn naam eer aan doen en even draaien.
Hierna de glaze: Ketjap, Sesam olie, Stroop met het volgende eindresultaat na anderhalf uur en een kerntemp van 75 graden:
Bedankt voor het kijken en eet smakelijk.
Groet,
Eddy
vandaag stond er bier blik kip op t menu die ik als volgt heb klaargemaakt:
de kip eerst wassen met azijn en water.
vervolgens de rub:
bruine suiker
paprika poeder
zeezout
zwarte peper
kruidnagelpoeder
5 spice powder
knoflookpoeder
Ook onder het velletje smeren.
Hierna op de BBQ:
Na 3 kwartier de kip nogmaals zijn naam eer aan doen en even draaien.
Hierna de glaze: Ketjap, Sesam olie, Stroop met het volgende eindresultaat na anderhalf uur en een kerntemp van 75 graden:
Bedankt voor het kijken en eet smakelijk.
Groet,
Eddy