BasBQ
Beef en Steak

Beer C.C.

 

EddyQ

Sprokkelaar
Berichten
36
Hoi allemaal,
vandaag stond er bier blik kip op t menu die ik als volgt heb klaargemaakt:
de kip eerst wassen met azijn en water.

vervolgens de rub:
bruine suiker
paprika poeder
zeezout
zwarte peper
kruidnagelpoeder
5 spice powder
knoflookpoeder
Ook onder het velletje smeren.


Hierna op de BBQ:
Na 3 kwartier de kip nogmaals zijn naam eer aan doen en even draaien.

Hierna de glaze: Ketjap, Sesam olie, Stroop met het volgende eindresultaat na anderhalf uur en een kerntemp van 75 graden:


Bedankt voor het kijken en eet smakelijk.

Groet,

Eddy

 
Ziet er mooi en lekker uit hoor! Dat was vast geen straf! Alvast gefeliciteerd met je tokkie!
 
Gefeliciteerd met je tokkie badge!
 
Da's een best kippie Eddy!! Congrats met je kippekop!! :D
 
prima kippie ik voel een badge aankomen  ;)
 
vooral die na dorst is lekker bij zo,n kippie congratz...
 
Lekkere kip zo te zien. En met die glaze ga ik ook zeker eens proberen.
Gefeliciteerd met je tokkie
 
Terug
Bovenaan Onderaan