BasBQ
Beef en Steak

Beenhammetjes met honing-mosterd glaze

 

Brother82

Tondelzoeker
Berichten
22
Gebaseerd op het recept van Noskos een tweetal beenhammetjes klaargemaakt. De Weber op 170 graden gestookt en dan twee uur lekker roken. Ze waren iets eerder klaar dan gepland. Met een uur en een kwartier waren ze op kerntemperatuur (68 graden ongeveer). Uiteraard een mooie fotocollectie gemaakt:

Ingerubt met de rub die ik eerder heb gebruikt voor mijn Pulled Porc
10q9taa.jpg


De hammetjes vlak na dat ik ze had  ingesmeerd met de honing-mosted-whiskey-glaze
1h7cr5.jpg


Net uit het folie, klaar om gesneden te worden.
s3mra0.jpg


Gesneden en wel. De kapjes waren hier al opgepeuzeld.
2wpmp85.jpg
 
Die zien er mooi uit, lekker!
 
Lekker hoor!
 
Zo lekker, Beenham...
 
mooi hoor, dat lust ik wel  :)
 
Lust ik wel!
 
Honing / mosterd!

Is en blijft een heerlijke combinatie.  ;) !
 
Terug
Bovenaan Onderaan