BasBQ
Beef en Steak

Beenhammetje,prei en pastinaak slierten

 
 
 
 

picosuma

Gerijpt
Berichten
2.708
Gepekeld beenhammetje van ah indirect op de bbq 165 graden en dat hij 63 graden was eraf en even rusten in aluminium folie in plakjes snijden en op het bord met wat mosterd dille saus.

De prei een tijdje direct ernaast dat die klaar was de verbrande buiten kant eraf in stukken gesneden en hier een sausje op van crème fraiche en mosterd dit even warm gemaakt

De pastinaak met een keukenmachine in sliertjes gedraaid dit zou ik frituren maar we hebben dit in de airfryer gedaan
Was iets te lang maar toch nog wel lekker
Het was weer een heerlijk bordje
Maar foto’s zeggen meer

26be3c5cc033c00c67226cb416afb46b.jpg
b8bc98d76d5836dee14c3cf70ae32acc.jpg
332ad3ccd6efd8c6228b31d83d301d51.jpg
fd512c263d7e9d300af9b996a60e65fc.jpg
aeb456d464c65e405bf6f5be25e95781.jpg
9d3b659c5d67a6952a17c275f451507e.jpg
60ec5f374d2139a1e5f5c4212a5fa7aa.jpg
85e96c8f8c82e0d13247d3ea36923643.jpg
cb98edfa5be89b1ddbf74c24209a2516.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Looks nice, maar hoe voorkom je zo dat er zand in je prei zit, want daar haken wij hier echt bij af?
 
Ziet er weer lekker uit
Misschien een teken van de pastinaak dat tie toch gefrituurd wilde worden 😉 maar het smaakte nog😁
 
Ziet er goed uit. De bijgerechten moet ik ook eens proberen.
 
Wat een lekkers weer Piet zo'n been hammetje gaat er altijd wel in. (y) Wij eten hem vaak met mosterd/honing saus.
 
Mooi gerecht. En leuk of zo met de pastinaak. Ik heb daar niet het juiste materiaal voor. Maar Miss met een grove rasp dat ik een eind kom. Snel een proberen. TNX voor de inspiratie.
 
Niets mis met een lekker beenhammetje. Deze ziet er weer mooi uit.
Zo'n machientje heb ik ook niet. Maar ga eens kijken naar andere opties.
 
Looks nice, maar hoe voorkom je zo dat er zand in je prei zit, want daar haken wij hier echt bij af?

Een beetje insnijden bovenin en dan wat openhouden en schoonspoelen


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
 
Mooi gerecht. En leuk of zo met de pastinaak. Ik heb daar niet het juiste materiaal voor. Maar Miss met een grove rasp dat ik een eind kom. Snel een proberen. TNX voor de inspiratie.

Origineel is de bedoeling een soort dunnen noedels te snijden dus in plakjes en dan in reepjes maar dit was makkelijker


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
 
Die neutrale beenhammetjes uit de super is niks mis mee die zijn gewoon goed, die hebben wij ook geregeld, een "eenvoudige" manier om een koningsmaal op tafel te zetten. hier veelal volgens een ouder recept van Noskos, met hier en daar een aanpassing.
Ziet er goed uit Piet, ben ook erg benieuwd naar de pastinaak.
 
Terug
Bovenaan Onderaan