- Berichten
- 2.746
Gepekeld beenhammetje van ah indirect op de bbq 165 graden en dat hij 63 graden was eraf en even rusten in aluminium folie in plakjes snijden en op het bord met wat mosterd dille saus.
De prei een tijdje direct ernaast dat die klaar was de verbrande buiten kant eraf in stukken gesneden en hier een sausje op van crème fraiche en mosterd dit even warm gemaakt
De pastinaak met een keukenmachine in sliertjes gedraaid dit zou ik frituren maar we hebben dit in de airfryer gedaan
Was iets te lang maar toch nog wel lekker
Het was weer een heerlijk bordje
Maar foto’s zeggen meer
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
De prei een tijdje direct ernaast dat die klaar was de verbrande buiten kant eraf in stukken gesneden en hier een sausje op van crème fraiche en mosterd dit even warm gemaakt
De pastinaak met een keukenmachine in sliertjes gedraaid dit zou ik frituren maar we hebben dit in de airfryer gedaan
Was iets te lang maar toch nog wel lekker
Het was weer een heerlijk bordje
Maar foto’s zeggen meer










Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro