- Berichten
- 1.226
In navolging van de varkensrib ging later die middag nog een beenhammetje op de Q.
Deze had 1 nachtje in de ketjap honing marinade met peterselie gelegen.
Marinade 50/50 Ketjap en honing en daarna nog peterselie naar gevoel toegevoegd.
Eigenlijk allemaal heel simpel.
Had hem ook nog ge?njecteerd, maar zag later toen de beenham klaar was donkere vlekken in het beenhammetje,
dus ik denk dat ik dat voortaan beter niet meer kan doen.
Heeft denk ik 1,5 uur op de BBQ gelegen rond de 125 graden indirect en op het laatst nog even boven de kooltjes om een bark te krijgen.
Daarna lekker in slices gesneden en huppa op de witte pistoletjes! Heerlijk gegeten!
De foto's
Lekker aan het roken in het begin!

And we are off!

Door de ketjap/honing marinade al goed donker geworden

Net van de Q

Na een half uurtje in de folie

Ziet het er niet verrukkelijk uit!





Bedankt voor het kijken!
Deze had 1 nachtje in de ketjap honing marinade met peterselie gelegen.
Marinade 50/50 Ketjap en honing en daarna nog peterselie naar gevoel toegevoegd.
Eigenlijk allemaal heel simpel.
Had hem ook nog ge?njecteerd, maar zag later toen de beenham klaar was donkere vlekken in het beenhammetje,
dus ik denk dat ik dat voortaan beter niet meer kan doen.
Heeft denk ik 1,5 uur op de BBQ gelegen rond de 125 graden indirect en op het laatst nog even boven de kooltjes om een bark te krijgen.
Daarna lekker in slices gesneden en huppa op de witte pistoletjes! Heerlijk gegeten!
De foto's
Lekker aan het roken in het begin!

And we are off!

Door de ketjap/honing marinade al goed donker geworden


Net van de Q

Na een half uurtje in de folie

Ziet het er niet verrukkelijk uit!





Bedankt voor het kijken!