Ge?nspireerd door Noskos, Redfox en mama.
Speklapjes gemarineerd in Roast Red Pork. Nog naar mijn broer gebeld. "Moet daar nog iets bij?" " Nee hoor, zo is het goed. Mijn moeder maakte ze zo altijd. Eigenlijk een snelle versie van Babi Pangang.
Een kilo speklapje past net in het rekje.
Vuurtje gestookt tot het hout is opgebrand tot kooltjes en daarboven de lapjes zachtjes bakken.
Net te laat voor het resultaat in het rekje.
Maar op het plankje ziet het er zo uit.
Nog even hakken.
Resultaat met Babi Pangang saus.
Op het bordje met wat geroerbakte paksoi.
De buurtjes hebben ook weer meegenoten.
Speklapjes gemarineerd in Roast Red Pork. Nog naar mijn broer gebeld. "Moet daar nog iets bij?" " Nee hoor, zo is het goed. Mijn moeder maakte ze zo altijd. Eigenlijk een snelle versie van Babi Pangang.
Een kilo speklapje past net in het rekje.

Vuurtje gestookt tot het hout is opgebrand tot kooltjes en daarboven de lapjes zachtjes bakken.
Net te laat voor het resultaat in het rekje.

Maar op het plankje ziet het er zo uit.

Nog even hakken.

Resultaat met Babi Pangang saus.

Op het bordje met wat geroerbakte paksoi.

De buurtjes hebben ook weer meegenoten.