W 
		
				
			
		watchout
Gast
Vanavond voor het eerst een BCC gemaakt van een maiskip 1200 gram.
Maiskip
		
		
	
	
		 
	
In de bbq rub en ingepakt en 2 uren in de koelkast, daarna op kamer temp.
		 
	
Op blik
		 
	
In de bbq pmus wat rookhout van een beuk.
		 
	
Na een uur nog steeds op de goede temp
		 
	
Na anderhalf uur eraf en zag ze er zo uit
		 
	
Na 10 minuten rusten konden we aanvallen
		 
	
		 
	
Smaak was heerlijk en de kip was heel mals met een lekkere rooksmaak. Absoluut voor herhaling vatbaar.
Dit is de eerste keer dat ik een bcc maak, verder ben ik sinds vorig jaar bezig met bbqen. Gebruik een kettle original premium 57cm. Tot nu toe vind ik het fantastisch!
Verstuurd vanaf mijn HUAWEI GRA-L09 met Tapatalk
	
		
			
		
		
	
				
			Maiskip
 
	In de bbq rub en ingepakt en 2 uren in de koelkast, daarna op kamer temp.
 
	Op blik
 
	In de bbq pmus wat rookhout van een beuk.
 
	Na een uur nog steeds op de goede temp
 
	Na anderhalf uur eraf en zag ze er zo uit
 
	Na 10 minuten rusten konden we aanvallen
 
	 
	Smaak was heerlijk en de kip was heel mals met een lekkere rooksmaak. Absoluut voor herhaling vatbaar.
Dit is de eerste keer dat ik een bcc maak, verder ben ik sinds vorig jaar bezig met bbqen. Gebruik een kettle original premium 57cm. Tot nu toe vind ik het fantastisch!
Verstuurd vanaf mijn HUAWEI GRA-L09 met Tapatalk
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		
 
 
		
 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		