W
watchout
Gast
Vanavond voor het eerst een BCC gemaakt van een maiskip 1200 gram.
Maiskip
In de bbq rub en ingepakt en 2 uren in de koelkast, daarna op kamer temp.
Op blik
In de bbq pmus wat rookhout van een beuk.
Na een uur nog steeds op de goede temp
Na anderhalf uur eraf en zag ze er zo uit
Na 10 minuten rusten konden we aanvallen
Smaak was heerlijk en de kip was heel mals met een lekkere rooksmaak. Absoluut voor herhaling vatbaar.
Dit is de eerste keer dat ik een bcc maak, verder ben ik sinds vorig jaar bezig met bbqen. Gebruik een kettle original premium 57cm. Tot nu toe vind ik het fantastisch!
Verstuurd vanaf mijn HUAWEI GRA-L09 met Tapatalk
Maiskip

In de bbq rub en ingepakt en 2 uren in de koelkast, daarna op kamer temp.

Op blik

In de bbq pmus wat rookhout van een beuk.

Na een uur nog steeds op de goede temp

Na anderhalf uur eraf en zag ze er zo uit

Na 10 minuten rusten konden we aanvallen


Smaak was heerlijk en de kip was heel mals met een lekkere rooksmaak. Absoluut voor herhaling vatbaar.
Dit is de eerste keer dat ik een bcc maak, verder ben ik sinds vorig jaar bezig met bbqen. Gebruik een kettle original premium 57cm. Tot nu toe vind ik het fantastisch!
Verstuurd vanaf mijn HUAWEI GRA-L09 met Tapatalk