- Berichten
- 296
Gisteren voor de 2de keer de KJ aangestoken (eerste keer PP gemaakt, volgens vrouwlief de lekkerste ooit) en voor het eerst BCC gemaakt. Label Rouge bij de poelier gehaald, achteraf bleek hij weinig vlees te hebben, dat was wel jammer. Rub recept van Noskos gebruikt, beviel erg goed.
Helaas crashte de Easybbq app de hele tijd dus vaak heen en weer moeten lopen om in het begin de temperatuur goed te krijgen
Mice en place
In de rub
Leuk om met de temperatuur te spelen
Let get started
Uurtje later, kerntemperatuur 78 op de borst en 82 op de dijen.
Aan tafel
Heerlijk sappige kip geworden, alleen zat er nog wel redelijk wat vet in, misschien volgende keer iets langer, of ander soort kip nemen
Helaas crashte de Easybbq app de hele tijd dus vaak heen en weer moeten lopen om in het begin de temperatuur goed te krijgen

Mice en place

In de rub

Leuk om met de temperatuur te spelen

Let get started

Uurtje later, kerntemperatuur 78 op de borst en 82 op de dijen.

Aan tafel
Heerlijk sappige kip geworden, alleen zat er nog wel redelijk wat vet in, misschien volgende keer iets langer, of ander soort kip nemen