- Berichten
- 1.650
Afgelopen dagen behoorlijk wat informatie van jullie ontvangen voor een een bbq op mijn werk. Ik ga voor circa 40 man (momenteel 43 aanmeldingen, waarvan 5 vegetari?rs) een q verzorgen. Het volgende staat te gebeuren. 7 kilo pp, 3,5 sucade, 4 kilo worst (gisteren vers gemaakt), 3 kilo zalm en ruim 2 kilo garnalen. Daarnaast nog tomaten en kool salade.
Gisteren de verse worst gemaakt en de BBQ-saus volgens recept van Noskos. Vandaag de voorbereidingen voor de pp. Tijdens de lunch alvast de verse worst geproefd, die viel bij mijn collega's in goede aarde
Gisteren begonnen met de BBQ saus
De hoofdrolspelers voor de saus
Goed het recept volgen
Nog een paar minuten pruttelen
Lekker voorraadje voor de komende weken
Intussen zitten er een paar stickers met datum op
Tijdens de lunch op mijn werk de worstjes klaar gemaakt
Altijd leuk q-en tijdens werktijd Worstjes eerst indirect tot 64 C verwarmd, daarna op hoog vuur nog verhit tot 70 C
Vers broodjes met rucola, verse worst en eigen gemaakte bbq saus. Mijn collega's vonden het heerlijk
Na de lunch werd het tijd voor de rub
Na het mengen even proeven.....ik mis wat......
Was het zout helemaal vergeten, nu smaakt het beter
Intussen ook de Noskos injectiemix gemaakt. Vet van de schouder gehaald en het eerste stuk van circa 4 kg ge?njecteerd
Het 3 kg stuk met vet
En nu zonder
De stukken lekker insmeren met de rub
En inpakken maar.
Morgenochtend rond 7.30 steek ik de Q aan Rond 8 uur gaat het vlees erop.
Gisteren de verse worst gemaakt en de BBQ-saus volgens recept van Noskos. Vandaag de voorbereidingen voor de pp. Tijdens de lunch alvast de verse worst geproefd, die viel bij mijn collega's in goede aarde
Gisteren begonnen met de BBQ saus
De hoofdrolspelers voor de saus
Goed het recept volgen
Nog een paar minuten pruttelen
Lekker voorraadje voor de komende weken
Intussen zitten er een paar stickers met datum op
Tijdens de lunch op mijn werk de worstjes klaar gemaakt
Altijd leuk q-en tijdens werktijd Worstjes eerst indirect tot 64 C verwarmd, daarna op hoog vuur nog verhit tot 70 C
Vers broodjes met rucola, verse worst en eigen gemaakte bbq saus. Mijn collega's vonden het heerlijk
Na de lunch werd het tijd voor de rub
Na het mengen even proeven.....ik mis wat......
Was het zout helemaal vergeten, nu smaakt het beter
Intussen ook de Noskos injectiemix gemaakt. Vet van de schouder gehaald en het eerste stuk van circa 4 kg ge?njecteerd
Het 3 kg stuk met vet
En nu zonder
De stukken lekker insmeren met de rub
En inpakken maar.
Morgenochtend rond 7.30 steek ik de Q aan Rond 8 uur gaat het vlees erop.