- Berichten
- 48
Zaterdag voor het eerst bavette gemaakt.
Ik wist niet dat dat zulk lekker vlees was!
Na het vlees te hebben ontvliest een het overtollige vet er af te hebben gesneden ging het vlees lekker voor 6 uur in de marinade. Hiervoor heb ik bbq saus, sojasaus, worchestersauce, mosterd en een standaard rub gebruikt.
Het vlees aan elke kant drie minuten direct gegrild en toen tot 55?C indirect gegaard. Toen het vlees rond de 50 graden was nog wat van de marinade er op gesmeerd voor een mooie glaze.
Geserveerd met groene asperges en pasta met gorgonzolasaus. Helaas geen gelukte foto van.
Ik wist niet dat dat zulk lekker vlees was!
Na het vlees te hebben ontvliest een het overtollige vet er af te hebben gesneden ging het vlees lekker voor 6 uur in de marinade. Hiervoor heb ik bbq saus, sojasaus, worchestersauce, mosterd en een standaard rub gebruikt.
Het vlees aan elke kant drie minuten direct gegrild en toen tot 55?C indirect gegaard. Toen het vlees rond de 50 graden was nog wat van de marinade er op gesmeerd voor een mooie glaze.
Geserveerd met groene asperges en pasta met gorgonzolasaus. Helaas geen gelukte foto van.


