BasBQ
Beef en Steak

Bavette

 
 
 

watnuweer

Sprokkelaar
Berichten
48
Zaterdag voor het eerst bavette gemaakt.
Ik wist niet dat dat zulk lekker vlees was!

Na het vlees te hebben ontvliest een het overtollige vet er af te hebben gesneden ging het vlees lekker voor 6 uur in de marinade. Hiervoor heb ik bbq saus, sojasaus, worchestersauce, mosterd en een standaard rub gebruikt.

Het vlees aan elke kant drie minuten direct gegrild en toen tot 55?C indirect gegaard. Toen het vlees rond de 50 graden was nog wat van de marinade er op gesmeerd voor een mooie glaze.

Geserveerd met groene asperges en pasta met gorgonzolasaus. Helaas geen gelukte foto van.
2e028b02d69569ecde3b83730d2a55b1.jpg
61458e261bf0d22d926cbc0528bb67ed.jpg
e3d5b41a76708db5d94733bdfbcdd7a6.jpg
 
Ziet er goed uit !
 
Yummie! Mooi resultaat
 
Hm ook maar eens proberen

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Honger!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan