- Berichten
- 182
Hi even een samenvatting van de afgelopen tijd. Niet alles natuurlijk want de BGE is inmiddels aardig ingewijd.
De nieuwe BGE incl tafel...

De ribs,bavette en het varkensvlees komt vakmijn vaste slager van Roosmalen bij de Haagse markt. De tomahawk van de Sligro
Ribbels volgens de Easterwoodmethode.



De bavette was de eerste keer maar echt een succes.

De tomahawksteak


Het varkensvlees was van een Capelin varken.Ik heb mij laten vertellen dat dit een biologisch bergvarkentje is gevoed met gras.Het vlees was erg sappig. Eerst indirect en daarna even de BGE opgestookt en om en om
[/URL]URL=http://s1032.photobucket.com/user/deruiter9/media/81EB638C-D971-40F9-AACD-F7764B798CD3_zpsukkxl4hp.jpg.html]
[/URL]
Enjoy
De nieuwe BGE incl tafel...

De ribs,bavette en het varkensvlees komt vakmijn vaste slager van Roosmalen bij de Haagse markt. De tomahawk van de Sligro
Ribbels volgens de Easterwoodmethode.



De bavette was de eerste keer maar echt een succes.


De tomahawksteak


Het varkensvlees was van een Capelin varken.Ik heb mij laten vertellen dat dit een biologisch bergvarkentje is gevoed met gras.Het vlees was erg sappig. Eerst indirect en daarna even de BGE opgestookt en om en om


Enjoy