BasBQ
Beef en Steak

Bavette,ribs,tomahawk and more

 
 
 

miesder

Kooltjesharker
Berichten
178
Hi even een samenvatting van de afgelopen tijd. Niet alles natuurlijk want de BGE is inmiddels aardig ingewijd.
De nieuwe BGE incl tafel...


De ribs,bavette en het varkensvlees komt vakmijn vaste slager van Roosmalen bij de Haagse markt. De tomahawk van de Sligro

Ribbels volgens de Easterwoodmethode.



De bavette was de eerste keer maar echt een succes.

De tomahawksteak

Het varkensvlees was van een Capelin varken.Ik heb mij laten vertellen dat dit een biologisch bergvarkentje is gevoed met gras.Het vlees was erg sappig. Eerst indirect en daarna even de BGE opgestookt en om en om
2FF9DCEE-ABC6-4183-A774-1C3E5EBE4B44_zpsnpqpfzdf.jpg
[/URL]URL=http://s1032.photobucket.com/user/deruiter9/media/81EB638C-D971-40F9-AACD-F7764B798CD3_zpsukkxl4hp.jpg.html]
81EB638C-D971-40F9-AACD-F7764B798CD3_zpsukkxl4hp.jpg
[/URL]

Enjoy
 
ziet er allemaal lekker uit!!!    :D
 
mooi hoor
 
Ben ik helemaal met Leo eens!!
 
Mooooooie reeks!
 
Mooi vlees is niet vies :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan