- Berichten
- 749
Afgelopen weekend wilde ik mijn nieuwe Weber GBS accessoires eens testen.
Planning:
Vrijdagavond bavette uit de vriezer gehaald en zaterdag eind van de middag kruislings ingesneden en bestrooid met peper en zout.
Ondertussen de groenten gesneden en uitjes en champignons uitgebakken en dit geserveerd met een ciabatta brood.
Wat blijft dit toch een heerlijk stuk vlees!
Kleine opmerking volgende keer moet de BBQ heter voor betere grillmarks. Ik zat nu rond de 230 graden. Iemand tips? Houtskool?
mg]http://i.imgur.com/kYhd2Rr.jpg[/img]
Planning:
- Zaterdag - Bavette
- Zondag - Pizza
Vrijdagavond bavette uit de vriezer gehaald en zaterdag eind van de middag kruislings ingesneden en bestrooid met peper en zout.
Ondertussen de groenten gesneden en uitjes en champignons uitgebakken en dit geserveerd met een ciabatta brood.
Wat blijft dit toch een heerlijk stuk vlees!
Kleine opmerking volgende keer moet de BBQ heter voor betere grillmarks. Ik zat nu rond de 230 graden. Iemand tips? Houtskool?
mg]http://i.imgur.com/kYhd2Rr.jpg[/img]