BasBQ
Beef en Steak

Bavette met brood

 
 
 

Imperial Guard

Pitmaster
Berichten
749
Afgelopen weekend wilde ik mijn nieuwe Weber GBS accessoires eens testen.

Planning:

  • Zaterdag - Bavette
  • Zondag - Pizza

Vrijdagavond bavette uit de vriezer gehaald en zaterdag eind van de middag kruislings ingesneden en bestrooid met peper en zout.
Ondertussen de groenten gesneden en uitjes en champignons uitgebakken en dit geserveerd met een ciabatta brood.

Wat blijft dit toch een heerlijk stuk vlees!

Kleine opmerking volgende keer moet de BBQ heter voor betere grillmarks. Ik zat nu rond de 230 graden. Iemand tips? Houtskool?

mg]http://i.imgur.com/kYhd2Rr.jpg[/img]

NWDWAib.jpg


BTzQTJ2.jpg


wseexMG.jpg


BNCp7uf.jpg


LVQ5SIK.jpg


iyhVciI.jpg

 
Lust ik!
 
ziet er goed uit
 
Lekker boterhammetje! ;)
Voor betere grill-marks de seargrate langer boven de kolen voorverwarmen.
 
Ceriel zei:
Lekker boterhammetje! ;)
Voor betere grill-marks de seargrate langer boven de kolen voorverwarmen.
+1
 
Ceriel zei:
Lekker boterhammetje! ;)
Voor betere grill-marks de seargrate langer boven de kolen voorverwarmen.

Top tnx! Indicatie hoe ik weet dat de grate heet genoeg is?
 
Een heerlijk stukje vlees.
 
Wauw, ik krijg enorme trek!!
 
Heerlijk broodje! Kan je die ook bij ons in de kantine verzorgen? :)
 
Richard Soeteman zei:
Heerlijk broodje! Kan je die ook bij ons in de kantine verzorgen? :)

Beetje ver weg he! Ik denk dat het wel een hit kan worden broodjes Bavette! :p
 
Terug
Bovenaan Onderaan