- Berichten
- 7.306
Beste BBQ-Vrienden!
Ik had de dikke mazzel de maandelijkse foto-wedstrijd te winnen. Dan weet je natuurlijk n?t even wat eerder wat het onderwerp wordt.
Rood en Sappig... daar houden wij van bij The Foodporn Factory dus maar gauw meedoen en een kansje wagen...
Lekker zachtjes indirect met een blokje whisky eiken hout langzaam op temperatuur laten komen.
Lekkere Saison van mijn Kaapse Vrienden erbij voor de lunch:
De Magnolia boom verliest nu gauw haar eerste bladeren:
Hoe groot is die kans...?
Lekker even uitjes fruiten:
Ik wilde de rib-eye echt lekker rood houden, dus bij 35 indirect eraf en over naar het directe gietijzer.
Daar lekker even grillen:
Broodje toasten met wat olijfolie en knoflook erin gewreven:
Toen alles lekker assembleren met wat verse waterkers erbij, heerlijk!
Of dat Rood en Sappig was!
Bedankt voor het kijken!
Ik had de dikke mazzel de maandelijkse foto-wedstrijd te winnen. Dan weet je natuurlijk n?t even wat eerder wat het onderwerp wordt.
Rood en Sappig... daar houden wij van bij The Foodporn Factory dus maar gauw meedoen en een kansje wagen...

Lekker zachtjes indirect met een blokje whisky eiken hout langzaam op temperatuur laten komen.
Lekkere Saison van mijn Kaapse Vrienden erbij voor de lunch:

De Magnolia boom verliest nu gauw haar eerste bladeren:

Hoe groot is die kans...?


Lekker even uitjes fruiten:

Ik wilde de rib-eye echt lekker rood houden, dus bij 35 indirect eraf en over naar het directe gietijzer.

Daar lekker even grillen:

Broodje toasten met wat olijfolie en knoflook erin gewreven:

Toen alles lekker assembleren met wat verse waterkers erbij, heerlijk!

Of dat Rood en Sappig was!

Bedankt voor het kijken!