- Berichten
- 74
Tussen de bedrijven door vandaag samen met mijn vrouw ook nog de tijd gevonden om appeltaart te maken. Geen kant en klaar deeg uit een pakje, maar alles volgens grootmoeders recept.
Bij het maken alleen helaas iets te weinig deeg om te bovenkant te versieren, maar dat mag de pret niet drukken. Uiteindelijk de appeltaart 120 min op 170 graden gehad. Aan het einde liep de temperatuur iets te snel op waardoor de bovenkant een beetje te snel verkleurde.
Al met al een heerlijke appeltaart geworden! Volgende keer alleen het deeg iets smeuïger maken, deze was mooi droog alleen wat kruimeling geworden en nog wat variaties in de vulling proberen.
Bij het maken alleen helaas iets te weinig deeg om te bovenkant te versieren, maar dat mag de pret niet drukken. Uiteindelijk de appeltaart 120 min op 170 graden gehad. Aan het einde liep de temperatuur iets te snel op waardoor de bovenkant een beetje te snel verkleurde.
Al met al een heerlijke appeltaart geworden! Volgende keer alleen het deeg iets smeuïger maken, deze was mooi droog alleen wat kruimeling geworden en nog wat variaties in de vulling proberen.






